Wtorek, 28 Marca 2023 Imieniny: Anieli, Kasrota, Soni

Szukaj w portalu sochaczewianin.pl:
Gulasz z indyka

Powiększ zdjęcieSkładniki: mięso z indyka, 1 mała cukinia, papryka czerwona, 1 marchewka, 2 cebule, pieczarki, bulion warzywny, natka pietruszki, sĂłl, pieprz, przyprawa do gyrosa
Przygotowanie: Udziec indyka kroimy w kostkę, posypujemy przyprawą do gyrosa, odstawiamy na 30 min. Na patelni dusimy posiekaną cebulkę, dodajemy mięso. Razem dusimy 10 min. Dodajemy pokrojoną w kostkę paprykę, w talarki marchewkę i pieczarki. Dusimy 5 min. podlewamy bulionem warzywnym, dodajemy cukinię. Gotujemy i doprawiamy do smaku.


Reklamy









Copyright © 2006 - 2023 Milenium Media


WKRÓTCE NOWE OBLICZE PORTALU SOCHACZEWIANIN.PL WKRÓTCE NOWE OBLICZE PORTALU SOCHACZEWIANIN.PL WKRÓTCE NOWE OBLICZE PORTALU SOCHACZEWIANIN.PL WKRÓTCE NOWE OBLICZE PORTALU SOCHACZEWIANIN.PL WKRÓTCE NOWE OBLICZE PORTALU SOCHACZEWIANIN.PL WKRÓTCE NOWE OBLICZE PORTALU SOCHACZEWIANIN.PL WKRÓTCE NOWE OBLICZE PORTALU SOCHACZEWIANIN.PL WKRÓTCE NOWE OBLICZE PORTALU SOCHACZEWIANIN.PL WKRÓTCE NOWE OBLICZE PORTALU SOCHACZEWIANIN.PL WKRÓTCE NOWE OBLICZE PORTALU SOCHACZEWIANIN.PL