Wtorek, 28 Marca 2023 Imieniny: Anieli, Kasrota, Soni

Szukaj w portalu sochaczewianin.pl:
Kurczak w panierce owsiano - serowej

Powiksz zdjcieSkładniki: 1 szklanka płatków owsianych, 3/4 szklanki tartego parmezanu, 1 łyżeczka posiekanego tymianku, pół łyżeczki soli, 1/4 łyżeczki pieprzu, 45 dag piersi z kurczaka, tłuszcz kuchenny
Sposób wykonania: Płatki miksować przez 20 sekund. Dodać ser, tymianek, sól i pieprz. Piersi kurczaka umieścić między dwoma kawałkami folii i lekko rozbić. Nasmarować lekko tłuszczem kuchennym i panierować w mieszance owsiano - serowej. Kłaść na natłuszczony papier kuchenny i piec przez 15 minut lub do ze złocenia w temperaturze 225 stopni.


Reklamy









Copyright © 2006 - 2023 Milenium Media


WKRÓTCE NOWE OBLICZE PORTALU SOCHACZEWIANIN.PL WKRÓTCE NOWE OBLICZE PORTALU SOCHACZEWIANIN.PL WKRÓTCE NOWE OBLICZE PORTALU SOCHACZEWIANIN.PL WKRÓTCE NOWE OBLICZE PORTALU SOCHACZEWIANIN.PL WKRÓTCE NOWE OBLICZE PORTALU SOCHACZEWIANIN.PL WKRÓTCE NOWE OBLICZE PORTALU SOCHACZEWIANIN.PL WKRÓTCE NOWE OBLICZE PORTALU SOCHACZEWIANIN.PL WKRÓTCE NOWE OBLICZE PORTALU SOCHACZEWIANIN.PL WKRÓTCE NOWE OBLICZE PORTALU SOCHACZEWIANIN.PL WKRÓTCE NOWE OBLICZE PORTALU SOCHACZEWIANIN.PL