roda, 31 Maja 2023 Imieniny: Anieli, Feliksa, Kamili

Szukaj w portalu sochaczewianin.pl:
Kulki z serka mascarpone

50 dag serka mascarpone, 10 dag ryżu preparowanego, 2 opakowania cukru waniliowego (2x16g), aromat śmietankowy ok. 4 dag biszkoptów
Serek mascarpone przełożyć do miski. Dodać ryż preparowany, cukier waniliowy i aromat śmietankowy. Wszystko razem dokładnie wymieszać. Biszkopty zmielić w maszynce. Z masy formować kulki wielkości orzecha włoskiego i obtoczyć w zmielonych biszkoptach. Włożyć do lodówki na około 6 godzin.


Reklamy









Copyright © 2006 - 2023 Milenium Media


WKRÓTCE NOWE OBLICZE PORTALU SOCHACZEWIANIN.PL WKRÓTCE NOWE OBLICZE PORTALU SOCHACZEWIANIN.PL WKRÓTCE NOWE OBLICZE PORTALU SOCHACZEWIANIN.PL WKRÓTCE NOWE OBLICZE PORTALU SOCHACZEWIANIN.PL WKRÓTCE NOWE OBLICZE PORTALU SOCHACZEWIANIN.PL WKRÓTCE NOWE OBLICZE PORTALU SOCHACZEWIANIN.PL WKRÓTCE NOWE OBLICZE PORTALU SOCHACZEWIANIN.PL WKRÓTCE NOWE OBLICZE PORTALU SOCHACZEWIANIN.PL WKRÓTCE NOWE OBLICZE PORTALU SOCHACZEWIANIN.PL WKRÓTCE NOWE OBLICZE PORTALU SOCHACZEWIANIN.PL