Wtorek, 28 Marca 2023 Imieniny: Anieli, Kasrota, Soni

Szukaj w portalu sochaczewianin.pl:
Panierowane skrzydełka

8 ugotowanych skrzydełek (mogą być z rosołu lub innej zupy), 1 łyżeczka przyprawy gyros, 2 jajka, bułka tarta, olej do smażenia
Ugotowane skrzydła delikatnie pozbawić kości, lekko podwinąć końce, aby powstały zgrabne kawałki. Ostudzić. Jajka roztrzepać z łyżeczką gyrosa. Kawałki mięsa panierować w bułce tartej, jajku i ponownie w bułce tartej. Smażyć ze wszystkich stron na rozgrzanym oleju.


Reklamy









Copyright © 2006 - 2023 Milenium Media


WKRÓTCE NOWE OBLICZE PORTALU SOCHACZEWIANIN.PL WKRÓTCE NOWE OBLICZE PORTALU SOCHACZEWIANIN.PL WKRÓTCE NOWE OBLICZE PORTALU SOCHACZEWIANIN.PL WKRÓTCE NOWE OBLICZE PORTALU SOCHACZEWIANIN.PL WKRÓTCE NOWE OBLICZE PORTALU SOCHACZEWIANIN.PL WKRÓTCE NOWE OBLICZE PORTALU SOCHACZEWIANIN.PL WKRÓTCE NOWE OBLICZE PORTALU SOCHACZEWIANIN.PL WKRÓTCE NOWE OBLICZE PORTALU SOCHACZEWIANIN.PL WKRÓTCE NOWE OBLICZE PORTALU SOCHACZEWIANIN.PL WKRÓTCE NOWE OBLICZE PORTALU SOCHACZEWIANIN.PL