Niedziela, 28 Maja 2023 Imieniny: Augustyna, Ingi, Jaromira

Szukaj w portalu sochaczewianin.pl:
Nadziewana pieczeń z polędwicy

Powiŕksz zdjŕcie1 pol─Ödwica wo┼éowa 600 g, 150 g pieczarek, 1 cebula, 2 ┼éy┼╝ki mas┼éa, 3 ┼éy┼╝ki oleju, 50 g szynki gotowanej, 1/8 l bulionu mi─Ösnego, 1/8 l kwa┼Ťnej ┼Ťmietany, 1 ┼éy┼╝eczka m─ůczki kartoflanej
Mi─Öso naci─ů─ç cztery razy wzd┼éu┼╝. Oczy┼Ťci─ç grzyby. Obra─ç cebul─Ö i pokroi─ç. Roztopi─ç mas┼éo, grzyby i cebul─Ö sma┼╝y─ç przez minut─Ö. Szynk─Ö pokroi─ç w kostk─Ö, zmiesza─ç z grzybami. Naci─Öcia pol─Ödwicy wype┼éni─ç nadzieniem i zwi─ůza─ç. Piecze┼ä z rozgrzanym olejem opiec. Dola─ç sos z grzyb├│w i bulion mi─Ösny. Mi─Öso dusi─ç powoli. M─ůczk─Ö kartoflan─ů rozprowadzi─ç w kwa┼Ťnej ┼Ťmietanie, dola─ç do wytopionego sosu i zagotowa─ç, a nast─Öpnie przecedzi─ç. Doprawi─ç sos i doprowadzi─ç do wrzenia.


Reklamy









Copyright © 2006 - 2023 Milenium Media


WKRÓTCE NOWE OBLICZE PORTALU SOCHACZEWIANIN.PL WKRÓTCE NOWE OBLICZE PORTALU SOCHACZEWIANIN.PL WKRÓTCE NOWE OBLICZE PORTALU SOCHACZEWIANIN.PL WKRÓTCE NOWE OBLICZE PORTALU SOCHACZEWIANIN.PL WKRÓTCE NOWE OBLICZE PORTALU SOCHACZEWIANIN.PL WKRÓTCE NOWE OBLICZE PORTALU SOCHACZEWIANIN.PL WKRÓTCE NOWE OBLICZE PORTALU SOCHACZEWIANIN.PL WKRÓTCE NOWE OBLICZE PORTALU SOCHACZEWIANIN.PL WKRÓTCE NOWE OBLICZE PORTALU SOCHACZEWIANIN.PL WKRÓTCE NOWE OBLICZE PORTALU SOCHACZEWIANIN.PL