Žroda, 31 Maja 2023 Imieniny: Anieli, Feliksa, Kamili

Szukaj w portalu sochaczewianin.pl:
Mintaj pod cebulowym płaszczykiem

4 kostki mro┼╝onego mintaja, ½ kg cebuli, 4 ┼éy┼╝ki ketchupu, 2 ┼éy┼╝ki przecieru pomidorowego, 4 ┼éy┼╝ki oleju, pieprz, s├│l, cukier, wegeta
Cebul─Ö obra─ç i pokroi─ç w p├│┼é plasterki. Prze┼éo┼╝y─ç do rondla, doda─ç ketchup, przecier pomidorowy, olej, przyprawy i ½ szklanki wody. Wszystko zagotowa─ç. Kostki rybne lekko rozmrozi─ç, opr├│szy─ç sol─ů i pieprzem. Obtoczy─ç w m─ůce, rozbitym jajku i tartej bu┼éce. Sma┼╝y─ç na rozgrzanym oleju przez ok. 15 minut. Na upieczon─ů ryb─Ö wy┼éo┼╝y─ç cebulk─Ö. Podawa─ç z ziemniakami.


Reklamy









Copyright © 2006 - 2023 Milenium Media


WKRÓTCE NOWE OBLICZE PORTALU SOCHACZEWIANIN.PL WKRÓTCE NOWE OBLICZE PORTALU SOCHACZEWIANIN.PL WKRÓTCE NOWE OBLICZE PORTALU SOCHACZEWIANIN.PL WKRÓTCE NOWE OBLICZE PORTALU SOCHACZEWIANIN.PL WKRÓTCE NOWE OBLICZE PORTALU SOCHACZEWIANIN.PL WKRÓTCE NOWE OBLICZE PORTALU SOCHACZEWIANIN.PL WKRÓTCE NOWE OBLICZE PORTALU SOCHACZEWIANIN.PL WKRÓTCE NOWE OBLICZE PORTALU SOCHACZEWIANIN.PL WKRÓTCE NOWE OBLICZE PORTALU SOCHACZEWIANIN.PL WKRÓTCE NOWE OBLICZE PORTALU SOCHACZEWIANIN.PL