roda, 31 Maja 2023 Imieniny: Anieli, Feliksa, Kamili

Szukaj w portalu sochaczewianin.pl:
Mintaj pod cebulowym płaszczykiem

4 kostki mrożonego mintaja, ½ kg cebuli, 4 łyżki ketchupu, 2 łyżki przecieru pomidorowego, 4 łyżki oleju, pieprz, sól, cukier, wegeta
Cebulę obrać i pokroić w pół plasterki. Przełożyć do rondla, dodać ketchup, przecier pomidorowy, olej, przyprawy i ½ szklanki wody. Wszystko zagotować. Kostki rybne lekko rozmrozić, oprószyć solą i pieprzem. Obtoczyć w mące, rozbitym jajku i tartej bułce. Smażyć na rozgrzanym oleju przez ok. 15 minut. Na upieczoną rybę wyłożyć cebulkę. Podawać z ziemniakami.


Reklamy









Copyright © 2006 - 2023 Milenium Media


WKRÓTCE NOWE OBLICZE PORTALU SOCHACZEWIANIN.PL WKRÓTCE NOWE OBLICZE PORTALU SOCHACZEWIANIN.PL WKRÓTCE NOWE OBLICZE PORTALU SOCHACZEWIANIN.PL WKRÓTCE NOWE OBLICZE PORTALU SOCHACZEWIANIN.PL WKRÓTCE NOWE OBLICZE PORTALU SOCHACZEWIANIN.PL WKRÓTCE NOWE OBLICZE PORTALU SOCHACZEWIANIN.PL WKRÓTCE NOWE OBLICZE PORTALU SOCHACZEWIANIN.PL WKRÓTCE NOWE OBLICZE PORTALU SOCHACZEWIANIN.PL WKRÓTCE NOWE OBLICZE PORTALU SOCHACZEWIANIN.PL WKRÓTCE NOWE OBLICZE PORTALU SOCHACZEWIANIN.PL