Niedziela, 28 Maja 2023 Imieniny: Augustyna, Ingi, Jaromira

Szukaj w portalu sochaczewianin.pl:
Pasta z kalafiora

Powiksz zdjcieKalafior świeży 250g, ogórek świeży 100g, koperek ½ pęczka, twaróg chudy 100g, jogurt naturalny 2 łyżki, sól, pieprz do smaku
Kalafiora ugotować na półtwardo w osolonej wodzie, odcedzić i wystudzić. Zetrzeć na tarce na grubym oczku razem z ogórkiem ze skórką. Dodać pokrojony koperek, wkruszyć twaróg i jogurt. Doprawić do smaku solą, pieprzem i całość dokładnie wymieszać, rozetrzeć widelcem. Świetnie smakuje z plasterkami wędzonego łososia.


Reklamy









Copyright © 2006 - 2023 Milenium Media


WKRÓTCE NOWE OBLICZE PORTALU SOCHACZEWIANIN.PL WKRÓTCE NOWE OBLICZE PORTALU SOCHACZEWIANIN.PL WKRÓTCE NOWE OBLICZE PORTALU SOCHACZEWIANIN.PL WKRÓTCE NOWE OBLICZE PORTALU SOCHACZEWIANIN.PL WKRÓTCE NOWE OBLICZE PORTALU SOCHACZEWIANIN.PL WKRÓTCE NOWE OBLICZE PORTALU SOCHACZEWIANIN.PL WKRÓTCE NOWE OBLICZE PORTALU SOCHACZEWIANIN.PL WKRÓTCE NOWE OBLICZE PORTALU SOCHACZEWIANIN.PL WKRÓTCE NOWE OBLICZE PORTALU SOCHACZEWIANIN.PL WKRÓTCE NOWE OBLICZE PORTALU SOCHACZEWIANIN.PL