Žroda, 31 Maja 2023 Imieniny: Anieli, Feliksa, Kamili

Szukaj w portalu sochaczewianin.pl:
Jesienne tosty z grzybami

Powiŕksz zdjŕcie4 kanapki chleba tostowego pe┼énoziarnistego Dan Cake, 4 plastry ┼╝├│┼étego sera, 8 grzyb├│w (najlepiej sezonowych, mo┼╝na u┼╝y─ç te┼╝ pieczarek), 6 r├│┼╝yczek broku┼éa, s├│l, pieprz
składniki na dip: 4 jajka, 4 duże pieczarki (lub sezonowe grzyby), łyżka oliwy, łyżka majonezu, natka pietruszki, słodka papryka, sól, pieprz
R├│┼╝yczki broku┼éa gotujemy w osolonej wodzie, gdy b─Ödzie gotowy, kroimy go w plasterki. Grzyby oczyszczamy i kroimy na plasterki. Na kromkach chleba tostowego uk┼éadamy ┼╝├│┼éty ser, plastry broku┼éa oraz grzyby. Doprawiamy sol─ů i pieprzem do smaku. Zapiekamy ok. 10 minut w temperaturze 180┬░. W tym czasie przygotowujemy dip. Z ugotowanych wcze┼Ťniej jajek wyjmujemy ┼╝├│┼étka. Pieczarki nale┼╝y zetrze─ç na tarce i podsma┼╝y─ç na oliwie. ┼╗├│┼étka mieszamy z majonezem i pieczarkami. Na koniec dodajemy posiekane bia┼éka, natk─Ö pietruszki oraz pieprz. Miskujemy wszystko na g┼éadki dip i posypujemy s┼éodk─ů papryk─ů.


Reklamy









Copyright © 2006 - 2023 Milenium Media


WKRÓTCE NOWE OBLICZE PORTALU SOCHACZEWIANIN.PL WKRÓTCE NOWE OBLICZE PORTALU SOCHACZEWIANIN.PL WKRÓTCE NOWE OBLICZE PORTALU SOCHACZEWIANIN.PL WKRÓTCE NOWE OBLICZE PORTALU SOCHACZEWIANIN.PL WKRÓTCE NOWE OBLICZE PORTALU SOCHACZEWIANIN.PL WKRÓTCE NOWE OBLICZE PORTALU SOCHACZEWIANIN.PL WKRÓTCE NOWE OBLICZE PORTALU SOCHACZEWIANIN.PL WKRÓTCE NOWE OBLICZE PORTALU SOCHACZEWIANIN.PL WKRÓTCE NOWE OBLICZE PORTALU SOCHACZEWIANIN.PL WKRÓTCE NOWE OBLICZE PORTALU SOCHACZEWIANIN.PL