Środa, 31 Maja 2023 Imieniny: Anieli, Feliksa, Kamili

Szukaj w portalu sochaczewianin.pl:
Karp w migdałach

Powiększ zdjęcie2 szt filetĂłw z karpia, 1 szt szalotki, ½ szkl migdałów, 1 jajko, sĂłl, pieprz, 6 łyĹźek masła klarowanego
Filety kroimy w plastry, posypujemy natka z pietruszki, solą, pieprzem, okładamy plastrami cebuli i odkładamy na noc do lodówki. Następnego dnia wyrzucamy cebulę. Rybę obtaczamy w roztrzepanym jajku, a następnie w płatkach migdałowych. Smażymy na maśle.


Reklamy









Copyright © 2006 - 2023 Milenium Media


WKRÓTCE NOWE OBLICZE PORTALU SOCHACZEWIANIN.PL WKRÓTCE NOWE OBLICZE PORTALU SOCHACZEWIANIN.PL WKRÓTCE NOWE OBLICZE PORTALU SOCHACZEWIANIN.PL WKRÓTCE NOWE OBLICZE PORTALU SOCHACZEWIANIN.PL WKRÓTCE NOWE OBLICZE PORTALU SOCHACZEWIANIN.PL WKRÓTCE NOWE OBLICZE PORTALU SOCHACZEWIANIN.PL WKRÓTCE NOWE OBLICZE PORTALU SOCHACZEWIANIN.PL WKRÓTCE NOWE OBLICZE PORTALU SOCHACZEWIANIN.PL WKRÓTCE NOWE OBLICZE PORTALU SOCHACZEWIANIN.PL WKRÓTCE NOWE OBLICZE PORTALU SOCHACZEWIANIN.PL