Niedziela, 28 Maja 2023 Imieniny: Augustyna, Ingi, Jaromira

Szukaj w portalu sochaczewianin.pl:
Zupa grzybowa z makaronem

Powiŕksz zdjŕcieMi─Ödzybrodzki makaron krajanka 250 g, wywar kostno–jarzynowy 2 l, grzyby suszone 50 g, podgrzybek 350 g, kurka 200 g, cebula 2 szt, olej 3 ┼éy┼╝ki, s├│l, pieprz do smaku, natka pietruszki
Makaron nale┼╝y ugotowa─ç w osolonej wodzie, nast─Öpnie zahartowa─ç i odcedzi─ç. W tym samym czasie gotujemy wywar kostno-jarzynowy z warzywami pokrojonymi w cz─ůsteczki oraz suszonymi grzybami. Osobno obgotowujemy grzyby ┼Ťwie┼╝e, odcedzamy i kroimy. Posiekan─ů cebulk─Ö podsma┼╝amy na z┼éoty kolor, a nast─Öpnie razem z grzybami dodajemy do naszego wywaru i doprawiamy sol─ů i pieprzem dla smaku. Ca┼éo┼Ť─ç podajemy z makaronem oraz natk─ů pietruszki.


Reklamy









Copyright © 2006 - 2023 Milenium Media


WKRÓTCE NOWE OBLICZE PORTALU SOCHACZEWIANIN.PL WKRÓTCE NOWE OBLICZE PORTALU SOCHACZEWIANIN.PL WKRÓTCE NOWE OBLICZE PORTALU SOCHACZEWIANIN.PL WKRÓTCE NOWE OBLICZE PORTALU SOCHACZEWIANIN.PL WKRÓTCE NOWE OBLICZE PORTALU SOCHACZEWIANIN.PL WKRÓTCE NOWE OBLICZE PORTALU SOCHACZEWIANIN.PL WKRÓTCE NOWE OBLICZE PORTALU SOCHACZEWIANIN.PL WKRÓTCE NOWE OBLICZE PORTALU SOCHACZEWIANIN.PL WKRÓTCE NOWE OBLICZE PORTALU SOCHACZEWIANIN.PL WKRÓTCE NOWE OBLICZE PORTALU SOCHACZEWIANIN.PL