Środa, 31 Maja 2023 Imieniny: Anieli, Feliksa, Kamili

Szukaj w portalu sochaczewianin.pl:
Zupa owocowa

Powiększ zdjęcie1 kg ulubionych świeĹźych owocĂłw (porzeczka, wiśnie, maliny itp.), cukier do smaku, 1 litr wody, 150 ml śmietanki, 250 g makaronu Międzybordzkiego, 1 łyĹźka mąki.
Makaron gotujemy według zaleceń na opakowaniu. W tym samym czasie gotujemy owoce, które doprawiamy cukrem. Do wywaru dodajemy śmietanę. Owocową zupę łączymy z makaronem. Możemy podawać na ciepło lub na zimno.


Reklamy









Copyright © 2006 - 2023 Milenium Media


WKRÓTCE NOWE OBLICZE PORTALU SOCHACZEWIANIN.PL WKRÓTCE NOWE OBLICZE PORTALU SOCHACZEWIANIN.PL WKRÓTCE NOWE OBLICZE PORTALU SOCHACZEWIANIN.PL WKRÓTCE NOWE OBLICZE PORTALU SOCHACZEWIANIN.PL WKRÓTCE NOWE OBLICZE PORTALU SOCHACZEWIANIN.PL WKRÓTCE NOWE OBLICZE PORTALU SOCHACZEWIANIN.PL WKRÓTCE NOWE OBLICZE PORTALU SOCHACZEWIANIN.PL WKRÓTCE NOWE OBLICZE PORTALU SOCHACZEWIANIN.PL WKRÓTCE NOWE OBLICZE PORTALU SOCHACZEWIANIN.PL WKRÓTCE NOWE OBLICZE PORTALU SOCHACZEWIANIN.PL