roda, 31 Maja 2023 Imieniny: Anieli, Feliksa, Kamili

Szukaj w portalu sochaczewianin.pl:
Pyszny pstrąg z serem i boczkiem

5 dag wędzonego boczku, łyżka musztardy, pęczek szczypiorku, 1 łyżka tartego sera, 1 łyżka tartej bułki, sok z cytryny, sól, pieprz, 4 pstrągi
Boczek pokroić w kostkę i podsmażyć, dodać musztardę pokrojony szczypiorek i wymieszać z serem i bułką. Pstrągi posolić popieprzyć z wierzchu i w środku. Skropić sokiem z cytryny. Napełnić masą serowo-boczkową, spiąć wykałaczkami Na bokach ryby porobić 2-3 nacięcia. Grillować po 4 min. z każdej strony. Smacznego.


Reklamy









Copyright © 2006 - 2023 Milenium Media


WKRÓTCE NOWE OBLICZE PORTALU SOCHACZEWIANIN.PL WKRÓTCE NOWE OBLICZE PORTALU SOCHACZEWIANIN.PL WKRÓTCE NOWE OBLICZE PORTALU SOCHACZEWIANIN.PL WKRÓTCE NOWE OBLICZE PORTALU SOCHACZEWIANIN.PL WKRÓTCE NOWE OBLICZE PORTALU SOCHACZEWIANIN.PL WKRÓTCE NOWE OBLICZE PORTALU SOCHACZEWIANIN.PL WKRÓTCE NOWE OBLICZE PORTALU SOCHACZEWIANIN.PL WKRÓTCE NOWE OBLICZE PORTALU SOCHACZEWIANIN.PL WKRÓTCE NOWE OBLICZE PORTALU SOCHACZEWIANIN.PL WKRÓTCE NOWE OBLICZE PORTALU SOCHACZEWIANIN.PL